SAFAn kilpailupalvelut

Tarjoamme apua ja ohjausta koko kilpailuprosessin ajan, kilpailumuodon valinnasta palkintojenjakotilaisuuteen asti.

Autamme ja ohjeistamme

SAFA on arkkitehtuurikilpailujen paras asiantuntija. Toimimme apunasi koko prosessin ajan – autamme valitsemaan parhaan kilpailumuodon, avustamme kilpailumateriaalin laadinnassa ja neuvomme kilpailun läpiviennissä. Tarjoamme valmiita malleja, ohjeita ja esimerkkejä kilpailun eri vaiheisiin. Ota yhteyttä! SAFAn kilpailuasiantuntija vastaa mielellään kysymyksiisi.

Jos oma aikasi on kortilla tai et halua hoitaa kaikkia kilpailun järjestämiseen liittyviä käytännön tehtäviä itse, voimme suositella sinulle kilpailukonsultteja. Heiltä voit tilata yksittäisiä palveluja, kuten kilpailuohjelman laatimisen tai ehdotusten digitaalisen vastaanottamisen tai vaikka koko projektin avaimet käteen -periaatteella.

Varmistamme laadun

SAFAn kanssa järjestetty arkkitehtuurikilpailu on laadukas ja vaivaton. Saat käyttöösi SAFAn kilpailusäännöt, jotka varmistavat sekä kilpailun järjestäjän että kilpailuun osallistuvien suunnittelijoiden oikeudet ja mahdollistavat onnistuneen lopputuloksen. SAFAlla on yli 100 vuoden kokemus arkkitehtuurikilpailujen järjestämisestä.

Asiantuntijat apunasi

SAFA tarjoaa laajan joukon asiantuntijoita apuusi. Nimeämme tuomaristoihin riippumattomia jäseniä eli SAFA-tuomareita, jotka ovat alansa huippuosaajia. Lisäksi teemme yhteistyötä hankintajuristien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. 

Saat tietoa kilpailuista SAFAn järjestämissä seminaareissa ja koulutustilaisuuksissa. Tulemme mielellämme myös omaan tilaisuuteesi kertomaan kilpailuista ja niiden järjestämiseen liittyvistä kysymyksistä.

Viestimme ja markkinoimme

Kauttamme tavoitat suomalaisen arkkitehtikunnan ja hankkeesi saa näkyvyyttä kotimaassa ja kansainvälisesti. SAFAn kilpailut kiinnostavat suurta yleisöä ja valtakunnan johtavia medioita. 

Voit seurata tulevia, käynnissä olevia ja ratkenneita kilpailuja SAFAn verkkosivujen kilpailukalenterissa. Siellä on kootusti ajankohtaiset tiedot ja linkit kilpailujen omille sivuille. Muutaman viikon välein ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme viimeisimmät kilpailukuulumiset, esittelemme tekijöitä hankkeiden takana ja tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista. 

Kilpailun ratkettua esittelemme tulokset Arkkitehtiuutisissa, jota SAFA julkaisee noin kerran kuussa. Yleisistä kilpailuista tehdään Arkkitehtuurikilpailuja-lehti, joka tunnetaan nimellä Kilpailuliite. Se ilmestyy Arkkitehtilehden liitteenä.